ISO 22000 Foundation (PECB)
За Курса (About this Course):
-
-
The PECB Certified ISO 22000 Foundation training course presents the basic information on the concepts of food safety management and an overview of the ISO 22000 requirements. By participating in this training course, you will be able to understand the different aspects of an FSMS based on ISO 22000, including the top management commitment, food safety policy, work environment, operational controls, PRPs, traceability, hazard controls, performance evaluations, and continual improvement.
The successful completion of the training course is followed by an exam. If you pass the exam, you can apply for the “PECB Certified ISO 22000 Foundation” credential. An internationally recognized “PECB ISO 22000 Foundation” certificate validates your professional capabilities and demonstrates your ability to participate in an implementation project of an FSMS based on ISO 22000.
-
Цели – Какво ще научите (Course Goals/Skills):
- Get acquainted with the fundamental concepts and principles of ISO 22000
- Understand the requirements of ISO 22000 for a food safety management system (FSMS)
- Understand the basic approaches, methods, and practices that can be used for the implementation of FSMS
Формат на курса (Course Format):
Присъствен (Classroom) Курс в Учебната ни зала или В Офис на Клиент | Онлайн (Online/Virtual) Курс във виртуална зала с инструктор |
Език на курса (Course Language Option)
Български (Bulgarian) | Английски (English) |
Може да изберете Език на който да се проведе обучението – български или английски. Всичките ни инструктори владеят свободно английски език.
Учебни Материали (Student Guides):
Учебните материали са достъпни в електронен формат. Могат да се ползват online/offline на всяко устройство. Доживотен достъп.
Лабораторна среда (Lab Environment):
Всеки курсист разполага със собствена лаб среда, където се провеждат упражненията, част от курса. Не е необходимо да инсталирате софтуер на компютър или специални изисквания за хардуер.
Участниците в присъствен формат в Учебния ни център разполагат с индивидуален компютър по време на обучението.
След завършване получавате (At Course Completion):
Lifetime Access - Video Archive 24/7 | Certificate of Course Completion |
Доживотен достъп до видео архив с запис на всяка отделна лекция.
Официален международно признат сертификат за завършен курс на обучение.
Продължителност (Course Duration):
- 2 работни дни (09:00 – 17:00)
или
- 16 уч.ч. обучение (теория и практика) в извънработно време с продължителност 2 седмици
- събота и неделя 10:00 – 14:00, 14:00 – 18:00, 18:00 – 22:00
- понеделник и сряда 19:00 – 23:00
- вторник и четвъртък 19:00 – 23:00
Плащане
Заявка за издаване на фактура се приема към момента на записването на съответния курс.
Фактура се издава в рамките на 7 дни от потвърждаване на плащането.
Предстоящи Курсове
За повече информация използвайте формата за контакт.
Ще се свържем с Вас за потвърждаване на датите.
Instructors
FAQs
Target audiences
- Managers or consultants involved in food safety management
- Individuals wishing to get acquainted with the ISO 22000 requirements for a food safety management system
- Personnel responsible for maintaining conformity to the ISO 22000 requirements in an organization
- FSMS implementation team members
- Individuals wishing to pursue a career in food safety management